RondDeTafel.

RondDeTafel is een serie van mini soul-sessies aan mijn ronde keukentafel. Toegankelijk en ontspannen, maar vooral laagdrempelig. De sessies hou ik licht. Dit doe ik eens in de maand (incl. koffie, thee, limonade en katten aaien). We kunnen met twee aan tafel zitten, maar ook met vijf personen. Dit hangt van de aanmeldingen af.

Waarom een groepje? Contact leggen met anderen is een noodzakelijk ingrediënt om succesvol te zijn. De belangrijkste kansen in het leven komen van andere mensen. Het zou leuk zijn als ze die kansen komen van een overweldigend CV, hard werken, veel talent, je looks maar ik heb geleerd zo zit de wereld niet in elkaar.

Mensen geven je kansen omdat ze zich verbonden met je voelen.

Ik ken mensen met ontzettend veel talent maar ondanks de surplus aan talent kunnen onzekerheden je ontwikkeling in de weg staan. Competitief gedrag, jaloezie, angst, moeilijk om mee te werken, controle drang, laag zelfbeeld, het zijn allemaal uitingen van onzekerheden.
Mensen zijn gevoeliger dan je denkt, ze zullen intuïtief waarnemen wat je vanbinnen voelt, dus hier gaan we mee werken.

Daarom deze soul-sessies. Ik doe aan free association, ik improviseer. Mijn intuïtie is mijn kompas. De technieken die ik gebruik zijn easy to use, praktisch en direct toe te passen.

Alleen moet je zelf het heft in handen nemen. Actie is nodig om beweging te krijgen, in wat er vast zit of moet worden losgelaten. Technieken zijn er om je daarbij te helpen maar vooral dat je graag wilt, dat er een sparkle in je zit die zegt, ‘dit moet anders, let’s go.’

Lijkt je dit leuk en interessant, mail mij dat je graag wilt komen en dan stuur ik nog verdere informatie. Er is een RondDeTafel op [….] om 09.30 uur. Locatie is Edam.

Zou je liever een 1-op-1 sessie willen aan mijn ronde tafel, kan dit ook.

Mail naar: info@sarahmable.nl